Gevelbekleding: Plannon-Minerale Steenstrips

De baksteen van de toekomst is dun, lichtgewicht én duurzaam. Door deze unieke gevelbekleding, die direct toepasbaar is op de hoogwaardige buitengevelisolatie systemen, combineert u een hoge estethiek met een extreem slank en goed geïsoleerde gevelconstructie. Deze oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van de conventionele gevelsteen.

Een prachtige gevel maken kan met de minerale steenstrips. Naast het individuele baksteenuiterlijk van de gevel, behaalt het ook een hoge isolatiewaarde. Daarentegen zijn de minerale steenstrips veel dunner en lichter dan de traditionele gevelsteen. Door het lage gewicht draagt het systeem niet substantieel bij aan de massa van het gebouw, waardoor een ruimtesparende gevelconstructie wordt gerealiseerd.

Het gewicht van de minerale steenstrip doet niets af van de uitstraling én de levensduur van de gevel. Al jaren bewijst Sto dat het de premiumkwaliteit biedt zoals het ook wordt beloofd.

Sto-Steenstrips worden toegepast als onderdeel van een buitengevelisolatie systeem (bijvoorbeeld StoTherm Classic) of als gevelbekledingssysteem voor prefab en industrie.

De feiten rondom Sto-Steenstrips op gevelisolatie:

  • Zeer hoge veiligheid en betrouwbaarheid
  • Wanneer toegepast in een gevelisolatie systeem van Sto: systeemcomponenten nauwkeurig op elkaar afgestemd
  • Nagenoeg onbegrensde ontwerpvrijheid in kleur, vorm en structuur
  • Indien gewenst behoud van oorspronkelijke uitstraling door nemen van kleurmonster
  • Moderne en duurzame gevelbekleding
  • Uitgekiende detaillering