Voor u gemaakte sanitair

In uw sanitair komt luxe en comfort het sterkst tot uitdrukking. U kunt zover gaan als u wilt. U kunt uw sanitair volledig aanpassen aan de sfeer van uw woning. En qua comfort zijn er tegenwoordig geen grenzen. Stortdouches, massagedouches, whirlpools, stoomcabines …

Serene

Witte tegels zijn licht en helder. ze brengen rus en ruimte in je badkamer. Of je nou gaat voor modern en klassiek: wit altijd een goede keuze.

Bron: motto by mosa

Bijzondere patronen

Met witte tegels kun je alle kanten op. Kies voor een minimalistische look met witte voegen. Of creëer ritme en contrast door witte tegels juist met een donkere voeg te combineren. De ontwerpers van Mosa maakten patronen voor beide opties. Voor de vloer adviseren zij grijze tegels.

Bron: motto by mosa

sanitair

Expressive

Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven je badkamer karakter. Door dat de tegelkleuren zacht zij, blijft de uitstraling van de ruimte fris licht.

Bron: motto by mosa

Kleurrijk en verfijnd

De ontwerpers van Mosa volgen de kleurtrends op de voet en vertalen ze naar eigentijdse tegels en badkamers. De kleuren van de wandtegels zijn precies afgestemd op de kleuren voor de vloer. Daardoor creëer je moeiteloos een geheel dat kleurrijk maar verfijnd is.

Bron: motto by mosa

Expressive sanitair 2

Noble

De gouden combinatie van stoeren materialen en grijstinten geeft uw badkamer een industriele uitstraling. de koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel.

Bron: motto by mosa

Natuurlijke texturen

De ontwerpers van Mosa lieten zich voor de texturen van de tegels inspireren door beton en zand, en dat zie je. In combinatie met de koele kleuren geeft het een ruimte nét dat beetje extra. Grijs gaat bovendien goed samen met een witte tegel. Dit zorgt voor een fris accent.

Bron: motto by mosa

Natural

Lichte zandkleuren zorgen voor harmonie in je interieur. oor de bescheiden maar verfijnde tegelkleuren krijgt je badkamer een rustiek karakter.

Bron: motto by mosa

Warmte en zachtheid

De zandlook van de tegels straalt warmte en zachtheid uit. Het kleurenpalet bestaat uit tonen die je ook ziet in de natuur. De ontwerpers van Mosa adviseren een subtiel lijnenspel met lichte voegen om de stijl af te maken.

Bron: motto by mosa

Cosy

Omring jezelf met rijke aardese kleuren. De tegels geven je badkamer een robuust katakter en maken de ruimte warm en vertrouwd

Bron: motto by mosa

Perfecte balans

Door bruintinten te combineren met witte wandtegels zorg je voor balans tussen warm en koel. De ontwerpers van Mosa maakten verschillende patronen die dit effect benadrukken. Waar het accent ligt kies je zelf.

Bron: motto by mosa

Royal

Als je van uitgesproken houdt zijn donkergekleurde tegels de perfecte keuze voor jouw badkamer. De diepe kleurtonen zijn zorgvludig geselecteerd en geven een gevoel van luxe.

Bron: motto by mosa

Fraai contrast

Bang dat je badkamer kleiner oogt door tegels in donkere kleuren? Daar hebben de ontwerpers van Mosa iets op bedacht. Door ze te combineren met witte tegels behoud je het ruimtelijke effect en creëer je een fraai contrast.

Bron: motto by mosa

Mozaïek

Ben je op zoek naar een bijzondere accentwand voor je badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor jou. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers. De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geef je ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

Bron: motto by mosa