Uw droom tegels

Klein of groot? Ouderwets of modern? Neutraal of opvallend in kleur? Tegels past u toe in meerdere ruimtes in uw huis. In elke ruimte kunt u de tegels aanpassen aan de functionaliteit en de sfeer die u in die ruimte wilt creëren. Of misschien kiest u juist voor uniformiteit, om eenheid in sfeer door te voeren in het hele huis.

Waarom een tegelvloer?

Tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbekleding. Naast sfeervol is een tegelvloer tenslotte ook bijzonder praktisch. Motto by Mosa vloertegels zijn krasvast, slijtvast en vlekbestendig. Een slimme keuze dus! Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken. Naar onderhoud heb je weinig omkijken.

Maar onze vloertegels zijn niet alleen een slimme keuze vanwege hun lange levensduur. Ze dragen bij aan een betere regulering van je binnenklimaat. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Tegels zijn namelijk perfect voor vloerverwarming. Ze zijn in staat om warmte lang vast te houden en gelijkmatig te verspreiden. Zo verbruik je minder energie en bespaar je kosten. Wat kun je nog meer wensen?

Bron: motto by mosa

Tijdloos en sfeervol

Met vloertegels leg je een strakke basis voor je interieur. De ontwerpers van Mosa ontwikkelden drie typen vloertegels in verschillende tinten. Ze lieten zich daarvoor inspireren door de schoonheid en de eigenschappen van beton (Form), zand (Grain) en hout (Leaf).

Onze focus ligt op het creëren van tijdloze tegels. Daardoor raak je niet snel uitgekeken op je vloer. Met negen Dutch Design tegels is het assortiment overzichtelijk en veelzijdig. Van warm tot koel, met Motto by Mosa hul je jouw thuis in de gewenste sfeer.

 

 

 

Bron: motto by mosa

grain tegel copy

Form

Het gewolkte effect van beton, maar dan met de voordelen van vloertegels. Dat is Form. Een laagdrempelige manier om een vleugje industrieel toe te voegen aan je woning. De gewolkte tegels zijn robuust, en vormen samen een levendige vloer. Dutch Design met een tijdloze uitstraling.

 

Bron: motto by  mosa

Grain

Voor Grain lieten de ontwerpers van Mosa zich inspireren door zand. Als je goed kijkt ontdek je de verfijnde details. De matte vloertegel is namelijk voorzien van subtiele spikkels. Met een rustige uitstraling als resultaat. Daarnaast hebben de spikkels nog een praktische kant: ze zijn vuil verhullend.

 

Bron: motto by mosa

Leaf

Leaf is een tegel met een warme en natuurlijke uitstraling. De kleurbanen en strepen die de vloer kenmerken zijn een knipoog naar hout. In tegenstelling tot Form en Grain heeft Leaf geen vierkant formaat: het zijn stroken van 20 x 180 centimeter. 

 

Bron: motto by mosa